Een betrokken en actief netwerk

Het hebben van een betrokken en actief netwerk is van groot belang voor de ontwikkeling van mijn brand. Daar kwam ik achter tijdens mijn ondernemersreis. Ik ben dan ook altijd al heel bewust bezig geweest met het opbouwen van een waardevol netwerk. Zo bezocht ik regelmatig netwerkborrels binnen mijn branche en was ik actief op LinkedIn. Daar liet ik het niet bij, want na de eerste ontmoeting met die oh-zo-belangrijke mensen die ik tijdens mijn netwerkreis ontmoette, wilde ik nogmaals één-op-één koffie met hen drinken. Waarom? Ik was benieuwd naar hun verhalen.

 

Belangrijk voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

In mijn zakelijke én persoonlijke journey waren deze contacten belangrijk voor mijn ontwikkeling. Vooral voor de kansen die ik voor mezelf heb gecreëerd en voor de mooie samenwerkingen die ik ben aangegaan. Ik leerde zoveel van de verhalen van anderen. Yes, ieder succesverhaal heeft zijn keerzijde, dat is waar, maar juist van die verhalen kun je zoveel leren. Gaandeweg verzamelde ik zo steeds meer inspirerende verhalen en interessante kennis vanuit mijn eigen netwerk.

 

Hoe gebruik jij de waarde binnen je netwerk?

Ook jij hebt zo’n netwerk, want iedereen is tegenwoordig met elkaar gelinkt via verschillende socialmedia-kanalen. De belangrijke vraag is: Wat doen we met de waarde binnen ons netwerk? Veel mensen onderschatten, denk ik, wat een actief netwerk voor hen kan betekenen. Daarom bedacht ik het format ‘In gesprek met’.

 

 

In gesprek met heroes uit mijn netwerk

Via dit online format bied ik anderen een stukje van míjn waardevolle taart. Ik ga namelijk in gesprek met verschillende heroes uit mijn eigen netwerk, op zoek naar inspirerende en motiverende verhalen. Deze kennis houd ik niet voor mijzelf, maar deel ik graag met jullie. Samen met mijn netwerk beantwoord ik vragen als: Hoe word je als vrouw director bij Nike? Hoe ga je van callcenter naar directeur van FunX? Wat zijn hun key learnings? Hoe kunnen wij leren van hun fouten?

Klik hier om je gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief

 

Let’s boost your business! Ben jij klaar voor the next step?

Door mijn eigen kennis te combineren met de learnings uit mijn netwerk en analyses van andere ondernemingen heb ik de ‘How 2 Build a Brand’ training ontwikkeld. Daarmee help ik jou, als merk- en marketingexpert, jouw business te boosten.

Boek een training