In gesprek met...

‘In gesprek met’ is het online format waarvoor brand expert en interviewster Gianny Braaf in gesprek gaat met de business heroes uit haar persoonlijke en zakelijke netwerk. Tijdens de gesprekken gaat zij op zoek naar inspirerende en motiverende verhalen.
Gianny gaat met deze heroes op zoek naar antwoorden op vragen als: Hoe word je als vrouw director bij Nike? Hoe groei je van callcenter agent naar zakelijk directeur van FunX? Wat zijn de key learnings uit de journeys van deze heroes? Wat kunnen wij leren van hun fouten? Tegenwoordig is iedereen op allerlei manieren met elkaar gelinkt. Denk aan vrienden op Facebook of connecties op LinkedIn. Maar wat doen we eigenlijk met de waarde binnen ons netwerk?
Ben jij op zoek naar (nieuwe) manieren om je carrière te boosten of verder te bouwen aan een sterk merk? Dan is ‘In gesprek met’ het format voor jou. Welke stappen moet jij zetten voor een booming business? Wat zijn de do’s en don’ts voor een bloeiende carrière? Gianny gaat op zoek naar de inspiring stories.
Let’s boost your business and career!

Dit is de vijfde aflevering van ‘In gesprek met’, waarin interviewster en brand expert Gianny Braaf (founder van The Social Brand Creators) in gesprek gaat met zakelijk leider van FunX, Mouad Aoujil.

Voel jij je overwhelmed door deze onzekere tijd of heb je geen idee hoe je je doelen moet aanpassen om te blijven groeien tijdens de coronacrisis? Na deze aflevering kun jij met hernieuwde inspiratie aan de slag. In deze vijfde aflevering gaat het over het creëren van je eigen kansen en het geloven in je eigen kunnen. 

Bekijk hier de nieuwe aflevering

Wil jij juist nu investeren in je brand, zodat jij jouw positie in de markt versterkt en je straks sterker uit de strijd komt?

Wacht niet langer, neem de regie over jouw brand en ga met meer focus aan de slag.

Brand en marketingexpert Gianny Braaf helpt jou bij het boosten van je business. 

Op 18 juni 2020 is de eerst volgende masterclass.

Schrijf je hier in voor de masterclass

Wil jij op de hoogte blijven en je business boosten?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, ontvang insider information en krijg als eerste toegang tot de nieuwste aflevering!