Over ons

The Social Brand Creators combineert technologie, customer insights, marketingtools en creativiteit om van je bedrijf een sterk merk te maken. Hiermee creëren we meerwaarde aan je product, herkenbaarheid bij het publiek en vertrouwen bij je klanten. Wij stellen je merk altijd centraal. Vanaf de ontwikkeling van een merkidentiteit tot de totstandkoming van je campagne management.

Gianny Braaf
The Social Brand Creators is opgericht door Gianny Braaf. Ze is een Haagse onderneemster met jarenlange ervaring als campagne marketeer bij commerciële bedrijven. Met een sprankelende persoonlijkheid en een goed getraind oog voor detail streeft Gianny altijd naar het beste resultaat.

Visie

The Social Brand Creators gelooft in de juiste storytelling. Een sterk merk heeft een uniek verhaal nodig. Daarom helpen wij bedrijven om hun verhaal te delen. Een consistent merkbeleid en de juiste strategie hebben een bewezen effect op de jaarlijkse omzet van je bedrijf. Dit drijft ons om van doorsnee bedrijven sterk gepositioneerde merken te maken.

Missie

Ons team helpt jou bij het ontwikkelen van een unieke merkidentiteit en ijzersterke merkwaarden. Deze vertalen wij naar succesvolle marketingcampagnes. Onze brand creators werken samen met bedrijven en professionals die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. Samen bieden wij de nodige uitdaging en sturing bij het behalen van de gestelde doelen.

Meet the team

The Social Brand Creators bestaat uit een vakkundig team met expertise op het gebied van strategie, content en campagne management. Door deze bundeling van creatieve krachten zetten onze brand creators alles op alles om van je bedrijf een succesvol en sterk merk te maken.